LET OP:
De open dagen zijn dit jaar geweest. Mocht je meer willen weten over de opleiding. Bel ons voor een persoonlijke gesprek in onze studio. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.


Tijdens de open dag krijg je de gelegenheid om echt in de keuken te kijken van de opleiding. Er zijn verschillende interessante workshops waarin we laten zien wat je zoal kunt leren in de verschillende studierichtingen die we aanbieden. Natuurlijk is er ook gelegenheid om in gesprek te gaan met de docenten en studenten die de opleiding aan het doen zijn of al hebben gedaan. 

De meeste open dagen zijn druk bezocht en om ervoor te zorgen dat iedereen terecht kan met zijn of haar vragen willen wij graag van je weten hoe laat je aanwezig wilt zijn en in welk studietraject je het meest geïnteresseerd bent. Als je liever een vrijblijvend individueel gesprek wilt aanvragen met een docent, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur hiervoor even een mailtje naar ons, dan zoeken we een geschikt moment. 

Er zijn tijdens de open dag twee momenten waarin wij uitleg geven over alle ins en outs van de studierichting van jouw keuze. Tussendoor zijn er diversen workshops. Als je alles wilt meemaken kom dan zo vroeg mogelijk. Natuurlijk is het bezoeken van een open dag gratis!
 
De open dagen zijn op:

Zat. 8 augustus 11.00-15.00 uur
Wo. 23 september van 19.00-23.00 uur
Wo. 7 oktober van 19.00-23.00 uur

Iedereen welkom!
Doe de Volver Sound Academy Quiz!
Win korting op het inschrijfgeld!
Op deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer weten