Lesprogramma

Praktijktraining ‘Your Track, Your Mix; individueel mix-educatie programma

Ben je songwriter of producer en ben je bezig met het maken van eigen producties aan de computer? Vaak zit je boordevol ideeën maar mis je de kennis en vaardigheden om in de mix het maximale uit je creatie te halen. De drums missen impact, de vocals klinken modderig of juist schel en overgangen in het arrangement hebben te weinig variatie en dynamiek. Herkenbaar?

Volver Sound Academy heeft een programma ontwikkeld waarin je als student de kans krijgt om samen met onze ervaren producers/engineers te werken aan het verbeteren van jouw mixing-skills.

In een één op één traject met onze beste docenten krijg je als student de kans om te zien en horen wat het potentieel is van jouw eigen songs. Een praktijkgericht traject, direct aan de computer. De klassen hebben een open structuur waarbij er wordt gewerkt aan de producties van jou zelf.

In het kort

Je schrijft je in voor een traject bestaande uit 5 praktijkgerichte klassen. Je wordt gevraagd steeds de eerder besproken tips & tricks te implementeren. Het effect van deze mixbeslissingen worden vervolgens uitgebreid besproken waarna er weer nieuwe verbeteringen kunnen worden aangebracht. Zo krijg je als student de kans om zelfstandig te werken en gaandeweg inzichten te ontwikkelen en vaardigheden te verfijnen. Natuurlijk is er ook ruimschoots gelegenheid vragen te stellen over het waarom van bepaalde keuzes of hoe je bepaalde handelingen verricht in het DAW systeem waar je in werkt.

Mastering van de tracks

Het einde van het traject wordt afgesloten met een professionele mastering van één van de songs die er in het privétraject is ontstaan. De mastering wordt verzorgd door onze beste engineers en kan je als student bijwonen. Ook tijdens het masteringproces is er alle ruimte voor vragen en advies.

 

Kijk onder tarieven voor deelname kosten
Kijk onder data voor startdata en beschikbare dagdelen