Werkzaam in zijn eigen Volver Studio heeft producer drs. Crip Theeuwes in de afgelopen vijfentwintig jaar zijn muzikale kennis weten te verfijnen. Door zijn studie muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht, en door zijn jarenlange ervaring als songwriter/arrangeur, heeft hij een heldere idee over productie en sound. Zijn benadering en werkwijze is geheel uniek. Hij werkte onder andere met Laura Jansen, Judith Jobse, Bertolf, Dewi, om slechts enkelen te noemen. Theeuwes is vooral een traditioneel producer waarin het werken aan artistiek hoogwaardige producties van anderen centraal staat. Het is dan ook zijn talent om dat wat bijzonder is aan een artiest uit te vergroten. Als geen ander weet hij tot de essentie van een performance, sound of liedje te komen. Deze gave staat centraal in zijn producerschap. Naast dit werk, profileert hij zich op verschillende niveau’s als organisator van evenementen, waaronder The Volver Sessions en zijn succesvolle Volver Live avonden. Bovendien is hij eigenaar en bedenker van Volver Sound Academy.
Jasper Zuidervaart is een Nederlandse producer, sound-engineer, muzikant en songwriter afkomstig uit de regio Rotterdam. Na het afronden van de opleiding muziekproductie aan het Rotterdams Conservatorium heeft hij zich toegelegd op het maken van producties die zowel modern als organisch klinken. Zuidervaart is een producer met een allesomvattende en persoonlijke benadering. Zijn werk richt zich op het hele proces van songwriting, het maken van arrangementen en sound-designs. Daarnaast is Zuidervaart een award winning mixing engineer.
Kühne is een songwriter, producer en media componist die al ruim 25 jaar dagelijks vol passie en toewijding werkt aan songs en muziekopdrachten voor allerlei media. In samenwerking met verschillende music publishers waaronder Talpa Music Publishing ontwikkelde hij zich tot specialist in het geven van een muzikale identiteit aan artiesten en merken. Zo componeerde hij 12 jaar lang het geluid van NPO 1 wat hij steeds wist te vernieuwen om de kijker aan de zender te blijven binden.
Na het afronden van zijn studie live-enginering verschuift zijn interesse naar het werken in de studio. Francis volgt met succes de 2-jarige theoretische basisopleiding van Volver Sound Academy en profileert zich vrijwel direct als toegewijd docenten-assistent. Naast dit werk is Francis hoofddocent van de praktijkgroepen van de studenten van het eerste jaar van Volver Sound Academy, waar hij met enthousiasme de eerste stappen van onze studenten artistiek en technisch begeleidt. 

Zijn kennis van Cubase en aanverwanten software blijkt van grote waarde voor de opleiding. Vanaf oktober 2018 gaat hij de praktijkgroep 'Cubase; basics & beyond' verzorgen. Francis heeft een onschatbare repertoirekennis en kan bijzonder goed binnen de parameters van een genre produceren. 
Na jaren van platen maken en touren in binnen- en buitenland als songwriter, bassist en zanger, kiest Stijn ervoor om zijn passie voor muziekproductie te volgen.

De kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie aan de Rockacademie blijkt hem verder te helpen in het realiseren van zijn droom om als professional te werken in de muziekwereld. Naast deze studie heeft Stijn ook Communicatie en Concepting gestudeerd. Iets dat hem zakelijk gezien ook zeker heeft geholpen. Uiteindelijk komt al deze muzikale energie samen in zijn beslissing om de twee-jarige producer/sound-engineer opleiding van Volver Sound Academy te gaan doen waar hij al snel tot de hoopvolle nieuwkomers behoort. In deze periode richt hij samen met zijn broer Mark, Haas Recording Studio op waarmee hun droom om een eigen studio te hebben realiteit wordt.
Casper heeft van jongs af aan al twee grote passies: drummen en audio. Als dreumes begon hij zijn drumreis, met zijn eerste lessen op achtjarige leeftijd. In 2015 zette hij zijn professionalisering voort op de Rockacademie in Tilburg waar hij in 2019 afstudeerde. Op de Rockacademie deed hij daarnaast een minor Sound & Music Technology.

Als engineer was Casper betrokken bij allerlei projecten in diversen studio's waardoor Wisseloord in Hilversum. In de afgelopen jaren drumde Casper bij een groot scala aan bands. Met live hiphop act Massi bereikte hij in 2016 de finale van de Grote Prijs van Nederland en speelde hij in rocktempel Paradiso. Momenteel drumt Casper bij verschillende bands als sessiemuzikant en is hij drummer en live audio-engineer voor de meest geboekte piano act van Nederland ‘De Jongens van Je-weet-wel’. Sinds 2021 is Casper begonnen als docent-assistent voor de twee-jarige opleiding tot producer / sound-engineer bij Volver Sound Academy.
Annemarije de Jong is ervaren coach/counsellor en muziekproducer i.o. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring in de verslavingshulpverlening en werkte daar nauw samen met psychologen aan de emotionele en mentale gezondheid van mensen. Zij behandelde honderden mensen met eetverslaving. Zij deed dit individueel en in groepsverband op basis van een door haarzelf ontwikkelde methode. Zij heeft een neus voor het vinden van praktische handvatten en het aanreiken van concrete kaders.
Check onze graduates!
Op deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer weten