Volver Testimonials

Studenten over Volver Sound Acadmey

Neill van Steenpaal

‘De Academy is veel meer dan een opleiding alleen. Er is een gezellige sfeer en je krijgt voldoende ruimte om dingen in de praktijk te proberen’.

‘Ik ga elke week vol enthousiasme naar de les en kom elke week vol energie en nieuwe kennis weer thuis’.

‘Er is veel aandacht voor individuele ontwikkeling. Je kunt altijd vragen stellen en de docent ziet het ook als je denkt dat je iets snapt terwijl dat dan niet zo is’.

‘Je wordt aangespoord om dingen te proberen. Vanuit kennis kun je je creativiteit laten groeien’.

Nick vd Hooven

‘Volver Sound Academy is inhoudelijk breed, het gaat niet alleen over de knopjes maar ook over de muzikale beleving’.

‘Je bouwt een band op met je docent gedurende de jaren, ze geven ook echt advies over welk onderdeel van het werkveld bij jouw past’.

‘Alle docenten zijn dagelijks actief als producer/sound-engineer. Sommige hebben een meer traditionele benadering, anderen zijn wat moderner maar allemaal hebben ze veel ervaring. Dat is fijn om te merken’.
‘Tijdens de lessen is er eigenlijk ook altijd wel ruimte voor discussies over muziek of over de manier waarop je de productie aanpakt’.

‘Dat ik de opleiding tot muziekproducer bij Volver Sound Academy ben gaan doen is de beste keuze van mijn leven ooit geweest!’

Michiel Siebelink

‘Het voelt eigenlijk niet als naar school gaan. De opleiding is zo persoonlijk en de sfeer zo open, dat het meer voelt alsof je met een aantal vrienden iets gaat ontdekken.’

‘De groepen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht. Gaandeweg het programma komen alle aspecten aan bod die belangrijk zijn in het werk van een producer/sound-engineer. Theorie en praktijk worden daarbij op dusdanige manier gemengd dat het tevens een soort stage is’.

‘Het is geweldig om tijdens de opleiding met hoogwaardige apparatuur te mogen werken in een echte studio’.

‘Het zijn allemaal relaxte gasten. Het is alsof je iets deelt met iemand die dezelfde passie heeft’.

Check onze graduates!