Open dagen 2024!

Mocht je liever een persoonlijk gesprek organiseren bij ons in de studio, dan kan dat natuurlijk ook. Vaak is er dan wat meer tijd om in te gaan op specifieke vragen over onze programma’s. Laat het ons weten als je liever een één op één gesprek wilt met onze docenten via contact.

Mocht het niet lukken met het formulier, stuur dan even een e-mail naar info@volverstudio.com

Ik schrijf mij in voor de Open dag. (Formulier volledig invullen)
  dinsdag 25 juni 19:30zaterdag 7 september 11:00-15:00zaterdag 5 oktober 11:00-15:00

  11.30 uur14.00 uur*

  Let op! Uitleg Live-geluidstechniek alleen om 11:30 uur!

   


  Alleen234Weet ik nog niet


  *Voor en na de presentaties zijn er verschillende workshops en is er gelegenheid voor het maken van foto’s. Blijf dus zeker nog even kijken en luisteren na de presentaties.
  Mocht je geïnteresseerd zijn in meerdere opleidingstrajecten, zorg er dan voor dat je meerdere tijdvakken aanwezig kunt zijn.  Lees meer over ons privacybeleid in de Pricacyverklaring  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Tijdens de open dag krijg je de gelegenheid om echt in de keuken te kijken van de opleiding. Er zijn verschillende interessante workshops waarin we laten zien wat je zoal kunt leren in de verschillende studierichtingen die we aanbieden. Natuurlijk is er ook gelegenheid om in gesprek te gaan met de docenten en studenten die de opleiding aan het doen zijn of al hebben gedaan.

  De meeste open dagen zijn druk bezocht en om ervoor te zorgen dat iedereen terecht kan met zijn of haar vragen willen wij graag van je weten hoe laat je aanwezig wilt zijn en in welk studietraject je het meest geïnteresseerd bent. Als je liever een vrijblijvend individueel gesprek wilt aanvragen met een docent, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur hiervoor even een mailtje naar ons, dan zoeken we een geschikt moment.

  Er zijn tijdens de open dag twee momenten waarin wij uitleg geven over alle ins en outs van de studierichting van jouw keuze. Tussendoor zijn er diversen workshops. Als je alles wilt meemaken kom dan zo vroeg mogelijk. Natuurlijk is het bezoeken van een open dag gratis!

  De open dagen voor de 3-jarige opleiding en de praktijktrainingen zijn in 2024 op:

  zaterdag 16 december 2023 11:00-15:00 Let op! Enkel Live-geluidstechniek basis en gevorderd
  zaterdag 2 maart 11:00-15:00

  zaterdag 4 mei 11:00-15:00
  dinsdag 25 juni 19:30
  zaterdag 7 september 11:00-15:00
  zaterdag 5 oktober 11:00-15:00

   

  Iedereen welkom!

  Doe de Volver Sound Academy Quiz!

  Win korting op het inschrijfgeld!